Qlik-konsult till Jönköping

Drake Analytics söker en erfaren Qlik-konsult till vårt kontor i Jönköping!

Vi på Drake Analytics har sällan en tråkig arbetsdag. Ena dagen hjälper vi en kund att optimera sina lagernivåer och nästa dag hjälper vi en bank att räkna på utlåningsrisker. Som beslutsstödskonsult får man se alla möjliga verksamheter och arbeta brett med organisationens olika avdelningar. Det gör att vi har ett av de mest varierande och roliga jobben man kan tänka sig. För att göra det ännu bättre är man dessutom ofta ansvarig för hela processen - rekommendation av vilka mätningar verksamheten behöver, planering, utveckling, testning, driftsättning, utbildning, support och underhåll.

Drake Analytics har mycket nöjda kunder och får ständigt fler förfrågningar om uppdrag. Vi söker nu en ambitiös och driftig person för rollen som beslutsstödskonsult. Du kommer att få ett ansvar för kundleveranser, specialisera dig inom utvalda tekniker och tillsammans med resten av gruppen arbeta för att vi ska bli ännu bättre på det vi gör.

Till vårt kontor i Jönköping söker vi nu en erfaren Qlik-konsult som vill bli en del av vårt lag. Tillsammans levererar vi kunskap till våra kunder, utvecklas inom beslutsstöd och har mycket roligt. Det är viktigt att även du är en positiv person som gillar att hjälpa andra.

Vi arbetar uteslutande med Qlik-plattformen och vi är partner med Qlik. Våra kunder finns främst inom tillverkande industri, retail, logistik och finans. Kunderna är stora internationella koncerner såväl som lokala företag. Arbetet innebär ett visst resande, främst inom Sverige.

Hör av dig till oss på vår mailadress nedan och bifoga ditt cv. På vår hemsida hittar du mer information både om oss och de tjänster vi erbjuder.

För arbetet krävs högskoleutbildning, goda kunskaper inom svenska och engelska samt B-körkort. Placeringsort är Linköping eller Jönköping. Anställningen påbörjas efter överenskommelse.

Drake Analytics
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. (ange "Qlik-konsult Jönköping" i ansökan)

Klicka här för att se fler lediga jobb hos Drake Analytics