Om oss

Drake Analytics är ett IT-konsultbolag med expertkompetens inom Business Intelligence, QlikView, Sense och närliggande verksamhetsutveckling. Våra konsulter har mångårig erfarenhet från en mängd olika branscher.

Vi brinner för det vi gör, för ärlighet och kommunikation i våra kundrelationer. Vi låter vår kompetens tala och undviker så långt det är möjligt allehanda tekniska modeord.

Våra kunder finns främst inom tillverkande industri, retail och logistik men vi jobbar även mot banksektor. Vi utvecklar verksamheten åt en rad multinationella koncerner  men hjälper även mindre företag.

Efter tusentalet projekt har vi mycket stor erfarenhet av beslutsstöd. Vi kan inte bara tekniskt konstruera era applikationer utan också komma med rådgivning och förstudier kring vad och hur ni ska mäta för att nå era mål. Vår övertygelse är att beslutsstöd/BI till stor del handlar om att implementera verksamhetens strategi och flytta organisationen  i den riktning strategin avser. Samtidigt är vi ödmjuka inför att all form av verksamhetsutveckling startar med människorna och processerna som utgör organisationen.  

Vi har erfarenhet att skapa beslutsstöd mot en stor mängd källsystem, läs mer om vilka här!

VÅRA KONSULTER

   
Morgan Kejerhag
Morgan är en av Sveriges mest erfarna QlikView-konsulter med mer än tio års erfarenhet av QlikView inom alla tänkbara branscher. Läs mer!
Per Malmlöv
Per har över tio års erfarenhet av QlikView från en mycket stor mängd projekt inom flertalet multinationella organisationer. Läs mer!
Magnus Bergh
Magnus har över tio års erfarenhet av QlikView och mer än femton års erfarenhet av ERP system (IFS Applications) mot flertalet multinationella organisationer. Läs mer!      
Niclas Blomberg
Niclas har en unik erfarenhet som utvecklare/teknisk projektledare från den globala ERP-leverantören IFS. Läs mer!
 
 
   
Ralf Planting
Ralf är civilingenjör med över fem års erfarenhet av tillverknings- och automationsindustri med fokus på QlikView. Läs mer!
Claes Kallström
Claes är civilingenjör och har en solid konsulterfarenhet inom tillverkande industri och banksektorn. Läs mer!
Fredrik Svensson
Mer information kommer inom kort
Alexander Torngren
Mer information kommer inom kort

 
     
Johan Blomqvist
Johan har 4 års erfarenhet av QlikView för tillverknings- och automationsindustri. Mer information kommer inom kort.
Daniel Toll
Mer information kommer inom kort.
Kanske du?
Drake söker söker då och då nya konsulter. Läs mer!